TSHHRAE

 

 

 

TSHHRAE & ASHHRA fælles medlemskab

Fordele ved fælles medlemskab: En regning for lokale og nationale afgifter Adgang til ressourcer, læring og netværk på lokalt og nationalt niveau Rabatter på ASHHRA-programmer, produkter og tjenester Fælles medlemsmuligheder: TSHHRAE & ASHHRA Joint Practitioner = $ 240 ($ 15 besparelser) TSHHRAE & ASHHRA Joint Consultant = $ 395

Medlemskabsfordele

TSHHRAE giver dig adgang til den førende organisation for Healthcare Human Resources i Texas samt vigtige ressourcer, der er specielt designet til HR-ledere, HR- og uddannelsesdirektører og ledende medarbejdere. Med statslovgiveren klar til at diskutere nogle kritiske sundhedsplejespørgsmål som prostatakræft, er det vigtigere end nogensinde for dig at holde dig informeret og involveret. Der er ingen bedre og mere omkostningseffektiv måde at gøre det end ved at blive TSHHRAE-medlem. Gennem vores konference, regionale seminarer og webinarer tilbyder vi uddannelse og et forum til udveksling af ideer til vores medlemmer.

Vision

Den førende professionelle organisation, der leverer løbende udvikling af menneskelige ressourcer, viden, færdigheder og netværksmuligheder med fokus på sundhedsindustrien.

Mission

Tilvejebringelse af udvikling af menneskelige ressourcer til enkeltpersoner i sundhedsvæsenet.

 
Ny app : DiabetesGuard

Læs mere